Besplatne Igre

Ubijanje bube

Igra akcijske

Ubijanje bube

Ubijanje bube Ocjena: 4/10

Ubijanje bube igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri morate pucati kroz cijev bombi ubiti bugova. Pomoću miša možete regulirati jačinu i smjer kanjona.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 11735 puta online. Poredak 1250 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 4.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Ocjena se temelji na 1092 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 11735 puta
Ubijanje bube

Grand Canyon, bugovi, ubiti neprijatelja,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Ubijanje bube za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Akcijske flash igra zove Ubijanje bube. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Ubijanje bube i to se odnosi na Akcijske. Naša nova igra Ubijanje bube je jedan od najboljih igara Akcijske možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Ubijanje bube da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Ubijanje bube
POVRATAK

Akcijske najviše igrao igre

kit-ubica Igrati ►

Kit-ubica

6
6 od 10 - 53402 glasova
Igrao
325972
puta

Pljačkaš na slobodi! Pronađite svoj izlaz na more svijetu. Uputstvo: bijeg od mora svijeta rješavajte zagonetke i borba protiv putu iz zarobljeništva. Koristi gore, lijevo i desno tipke sa strelicama da pliva. X na ujedat (jede da dobije zdravlja) Z se crtica i break stvari, strelicu prema dolje da spin svoje neprijatelje zabit. Ubijanja i uništavanja će povećati vaše Rage, to te čini neranjiv, a vi ćete nanijeti više štete.

Rat Zmajeva Igrati ►

Rat zmajeva

5
5 od 10 - 9702 glasova
Igrao
91562
puta

Zmajevi su u ratu. Postoji velika borba vatre na nebu. Doprinijeti da se bore tu zmaj letio iznad. Ubiti leteće zmajeve koje vas pokušati ubiti. Utvrde pljuvanje vatra uništava sve. Čuvajte se vatre od ostalih zmajeva! Upute: Koristite tipke sa strelicama ili WASD za kretanje i lijevu tipku miša da pljuje vatru. Morate kontrolirati let kroz nebo da izvrdati neprijateljskih napada. Morate uništiti sve zmajeve kao što možete tako da ne ubiti.

Traľenje dijamanti Igrati ►

Traľenje dijamanti

5
5 od 10 - 2862 glasova
Igrao
25932
puta

Vi ste u nakit galeriji u Parizu, a tijekom noći, svi dijamanti, smaragdi, safira i drago kamenje su nestali, sa svojim likom iz Mačke iz visokog društva traže sve dijamante i pronaći izlaz prije nego vrijeme istekne. Nađi dijamante, ogrlica će vam dati bonus bodova. Sa strelicama možete kontrolirati kretanje i razmaknicu možete skočiti. Čuvajte se pasa, izgubit ćete život. Trčanje i skakati kroz sve zaslone da bi se na kraju sa svim draguljima i ...