Besplatne Igre

ratnik potraga

Igra avantura

Ratnik potraga

Ratnik potraga Ocjena: 6/10

Ratnik potraga igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri, vi ćete biti ratnik koji postavlja off na njegov način spasiti svoj narod od neprijatelja. Ovaj zadatak je veliki izazov, i imat ćete prevladati u puno neprijatelja ... Sretno!

Puta igrano:

Ova igra je igrao 19712 puta online. Poredak 778 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 6.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Ocjena se temelji na 1932 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 19712 puta
ratnik potraga

avantura, traganje, osvajanja, neprijatelji, ratnika

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove ratnik potraga za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Avantura flash igra zove ratnik potraga. I zapamtite ovo je slobodna igra zove ratnik potraga i to se odnosi na Avantura. Naša nova igra ratnik potraga je jedan od najboljih igara Avantura možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove ratnik potraga da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

ratnik potraga
POVRATAK

Avantura najviše igrao igre

Turtix Igrati ►

Turtix

6
6 od 10 - 13372 glasova
Igrao
72708
puta

Turtix nije znao što će se dogoditi kada je pokušao lijevanja moćna čarolija bez nadzora svog učitelja. Kada je izgubio kontrolu nad čarobne i uništio jedan amulet da održava mir i sklad u njegov svijet, on misli najgore se dogodilo. Onda je saznala da tamna sila je provalila pet otoka i oteti sve mlade kornjače iz School of Magic! Određuje da postavite stvari, na hrabra i pohvalnih Turtix krenu u spašavanje svoje prijatelje i skupljati razbijeni komada od ...

Bowja je Ninja 2 Igrati ►

Bowja je ninja 2

6
6 od 10 - 10886 glasova
Igrao
59842
puta

Bowja je Ninja je natrag! Ovaj put je na misiju da iskoriste zlih planova Abura (tzv. BIGMAN). Koristite miš da kliknete na lokacijama i objektima na zaslonu za napredovanje kroz igru. Kada vaš kursor je bijele strelice ikonu onda ste slobodni napraviti potez. Kada vaš kursor je predenje crvene strelice onda morate čekati. Kada vaš kursor je ruka ikonu onda možete kliknuti na objekt ili lokacija ste upozoravaju na.

Ramayana Igrati ►

Ramayana

6
6 od 10 - 4438 glasova
Igrao
38003
puta

Ova igra je bazirana na Ramayana ep, u kojem je kralj Rama pokušava dovesti svoju ženu natrag, kao što je njezin brat otet Ravana. Rama moraju prikupiti tri ashtras (oružja) da ubije Ravana i njegova supruga SITA dobiti natrag. Upute: Pomoću tipki sa strelicama za pomicanje, razmaknicu za skok i upravljačka tipka pucati.