Besplatne Igre

Ratni Avioni

Igra avioni

Ratni avioni

Ratni Avioni Ocjena: 7/10

Ratni avioni igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Polijetanje zrakoplova sa svojim Prvog svjetskog rata, zaradite nagrade, nadogradite svoj avion i postati as asova u ove fantastične dvokrilac pucač akcijska igra. Izaberite jednu od sedam aircraftspilots, zaradite nagrade, nadogradite avion i dokazati da ste najbolji pilot na svijetu! Koristite miša ili strelice za kontrolu zrakoplova.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 7939 puta online. Poredak 1671 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 7.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Ocjena se temelji na 188 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 7939 puta
Ratni Avioni

Svjetski rat bio je prvi rat u kojem su korišteni zrakoplovi. Oni samo dolaze u vojnu uporabu na početku rata, a korištene su uglavnom za izviđanje. Piloti i inženjeri naučen iz iskustva, što dovodi do razvoja mnogih specijaliziranih vrsta, uključujući i boraca, bombaša i prizemnog napada zrakoplova.

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Ratni Avioni za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Avioni flash igra zove Ratni Avioni. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Ratni Avioni i to se odnosi na Avioni. Naša nova igra Ratni Avioni je jedan od najboljih igara Avioni možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Ratni Avioni da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Ratni Avioni
POVRATAK

Avioni najviše igrao igre

sada ukrcaj Igrati ►

Sada ukrcaj

6
6 od 10 - 13620 glasova
Igrao
126878
puta

Uzmi putnika gdje žele ići prije nego što im ponestane strpljenja. Brži li ih gdje su oni sretnija, a najviše bodova dobivate. Putnik glave pokazuje koliko strpljenja on ili ona ima lijevo. Boju njegovih košulja pokazuje odredište on ili ona želi ići u, a pismo u svoj T-shirt je prvo slovo njegovog imena odredište. Da se ukrcaju, kliknite prvi na putničkom, a zatim na avionu. A kako bi se na mjestu, kliknite na prvi avion, a zatim na karti.

Avio utaja Igrati ►

Avio utaja

7
7 od 10 - 12778 glasova
Igrao
110110
puta

Ovo je jedna od najboljih igara na bijeg u zrak, u kojoj morate izvrdati zrakoplova sa svojim helikopterom, dok možete. Game Upute: Koristite miš kako bi se izbjeglo zrakoplove, jer ako izgubite igru. Morate izbjegavati ratne zrakoplove lete u nebo. Tu je sigurnosna zona oko svake ravnine ako potjera će završiti igru. Morate imati veliku vještinu s kontrolama leta za helikopter nisu dobili previše blizu neprijateljskih zrakoplova. Letjeti sigurno i pobjeći!

Cirkulacija Zrakoplova Igrati ►

Cirkulacija zrakoplova

5
5 od 10 - 7538 glasova
Igrao
74371
puta

U ovoj igri, morate upravljati aerodroma uzlijetanja i slijetanja za izbjegavanje sudara i minimalizirati kašnjenja. Raditi brzo, ali ostati oprezan za promet sukoba. Da biste izbjegli prometne avioni, kliknite na zrakoplovu da se pojavi na upravljačkoj ploči, gdje ste svibanj dati osobine uzlijetanja i slijetanja.