Besplatne Igre

Barbie Puzzle

Igra Barbi

Barbie Puzzle

Barbie Puzzle Ocjena: 2/10

Barbie Puzzle igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Volite li Barbie? Barbie puzzle igra, ovo je prvi stupanj, ovdje su komadi su razvrstani, tako da će biti lakše prilagoditi komada. Dovoljno je staviti svaki komad na slici u mjestu, tako da je slika kompletna. To je jednostavna igra, djeca će mi to jako puno. Oni će biti u mogućnosti igrati na ljude svih dobi. Barbie lutka je jedna od djevojaka omiljenih igračaka i neke djece. Predstavlja estetski ideal i osobnost dali kroz crtanih serija i filmova je on glumio.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 119464 puta online. Poredak 85 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 2.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Ocjena se temelji na 25636 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 119464 puta
Barbie Puzzle

U ovoj igri morate kompoziciju slike koji je podijeljen u nove dijelove. Dovoljno je staviti na mjesto svaku sliku. To je lako i jednostavno sastava. Komadi su smješteni na način koji je jednostavan za djecu, pomoću miša, kliknite i povucite svaki dio na svom mjestu. Cijela slika je scena iz jednog od filmova koje je vila lutka. Vidimo scenu iz filma s krilima i leti leđa.Preporuča aktivnosti za svakoga. Sigurno ćete potrošiti dobar provod igrajući s ovom igrom.

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Barbie Puzzle za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Barbi flash igra zove Barbie Puzzle. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Barbie Puzzle i to se odnosi na Barbi. Naša nova igra Barbie Puzzle je jedan od najboljih igara Barbi možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Barbie Puzzle da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Barbie Puzzle
POVRATAK

Barbi najviše igrao igre

Šminka s Barbie Igrati ►

Šminka s Barbie

4
4 od 10 - 36298 glasova
Igrao
247439
puta

Barbie sliku zavesti kameru! Početi igrati s njim, ići naprijed i učiti i vježbati s njim. Izaberite svoju omiljenu boju za lice, kosu, oči, usne i sve dodatne opreme da bi Barbie ljepše. Imate cijeli skup šminke ići vidjeti tu boju i tonus kože koji vam najbolje odgovara. Onda idemo u salon, s frizurom i bojom. Zatim možete odabrati boju očiju da bude bolje. Završili smo s usana, a zatim neki detalj nakita završiti.

Barbie slagalica razini 2 Igrati ►

Barbie slagalica razini 2

6
6 od 10 - 18164 glasova
Igrao
130523
puta

Rekonstruirati sliku nekoliko lutke Barbie. Barbie puzzle igra, imate 3 razine težine koje možete izabrati. Na prvoj razini su komadi su razvrstani i dobar osjećaj vratnicu. Na razini dva i tri, morat ćete rotirati komada, kako bi odgovarao ispravno jedni s drugima. Cilj je da fotografija završi. Premjestiti dijelove na slikama koje se postavljaju na odgovarajuće mjesto. Tri Barbie lutke su čekali da završi kako bi vidjeli cijelu scenu.

Čišćenje Dan u barbika Kuća Igrati ►

Čišćenje Dan u barbika Kuća

4
4 od 10 - 19080 glasova
Igrao
130214
puta

Barbika imali party sinoć kod kuće i ljude ostavio sobu nered i barbika ima za sada čist. Pomoć naš prijatelj okupiti. Da biste to učinili, clivk objet koji želite premjestiti sa mišem i vi to premjestiti s pokretom miša.