Besplatne Igre

Bejeweled

Igrati Bejeweled igrice

Bejeweled igre

Bejeweled igre, tako da možete imati zabavno svaki dan na našoj web stranici, bez potrebe za instalacijom ili preuzimanjem ništa. Vaš online razonodu i zabavu područje.

Bejeweled besplatno igre

Postaviti
Glasajte!
Udio!
Delicious
Preporučio Bejeweled igra

Boja Prekidač igra

 boja prekidač igra Igrati ►

U ovoj zabavnoj besplatne na liniji igre imate za boju sve blokove iste boje. Da biste to učinili, Prelijte sve okvire s jednom bojom u okviru dopuštenih koraka počevši od vrha. Kada promijenite boju trenutnog područja, svaki susjedni okvir s iste boje se također mijenja, na taj način možete ispuniti ostala područja ... Pročitajte više

Bejeweled besplatne igre igrati besplatno na hrvatskom i bejeweled besplatne flash igre igrati s najnovijim igrama svaki dan

Bejeweled online igre

Novo u Bejeweled

Bejeweled

Igrajte besplatno online igre u hrvatskom. Igre poput Bejeweled uskladiti iste ili slične figure u linijama. Nakit linije i figure jednake i tako odustati od drugoga i oko zaslona. Igrajte Bejeweled online. Inteligencija i brzina napraviti linije tri elementa slične, onda ovi elementi nestaju i pomicanje zaslona. Ako više elemenata su slični u skupini, oni daju više bodova i dobiti dodatne nagrade. Možete poravnati stvari koje su vrlo različiti i tema, kao što su voće, nakit, slatkiši, igračke, predmeti, sportska, oblika i još mnogo toga. Morate biti vrlo brzo rješavanje ovih redaka prije. Besplatno verzije igre poput Bejeweled.

Bejeweled Besplatne Igre koji su stvarno smiješno igrati besplatno Bejeweled flash igre. Ova kategorija se odnosi na igre poput bejeweled, da bi grupe od istih ili sličnih objekata kako bi ih nestati i dati nam bodove. besplatno verzije programa koje naplatiti na drugim mjestima, ovdje su besplatni. premještanje figure s prstom ili miš za stvaranje poravnanje istim oblicima i tako to nestati. dobiti bodove za radiš slične stvari skupine. morate biti pametni i brzo pomicanje kroz razine na kojoj su likovi su teže grupi, jer postoji više različitih tipova, a imate manje vremena za igranje na svim razinama. započnite brzo završiti što mnogim razinama kao moguće čim prije.. Ovdje ćete naći Bejeweled besplatne igre igrati na hrvatskom, bez potrebe za instaliranje ili preuzimanje datoteka išta na vašem računalu, naši sadržaji su 100% pouzdani. Novi Bejeweled igre koje su ažurirani svaki dan i najbolje igre za djecu. Bejeweled dnevne besplatne igre i video igre koje možete koristiti s računala te ih podijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter ili Google Plus.