ALT DE LA IMAGEN

Bojanje Pahuljice

Igra Bojanke

Bojanje Pahuljice

Bojanje Pahuljice Ocjena: 5/10

BOJANJE PAHULJICE IGRA

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri, morate boju ove prekrasne slike. Jer, da odaberete boju s mišem, a vi bojite element koji želite s ovom bojom, klik Internet.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 9344 puta online. Poredak 763 od Najbolja Igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 310 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 9344 puta
Bojanje Pahuljice

crtanje krajolika, bojanje scena, slikarstvo scene,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Bojanje Pahuljice za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Bojanke flash igra zove Bojanje Pahuljice. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Bojanje Pahuljice i to se odnosi na Bojanke. Naša nova igra Bojanje Pahuljice je jedan od najboljih igara Bojanke možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Bojanje Pahuljice da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Bojanje Pahuljice
POVRATAK

Bojanke najviše igrao igre

Bojanje Voća i Povrća Igrati ►
5
5 od 10 - 4833 glasova
Igrao
85651
puta

Uživajte u ovoj seriji boje voća i povrća. Jer, kliknite boju s mišem i nakon pritisnite element koji želite slikati s tom bojom.

Bojanje Slika Avatar Igrati ►
4
4 od 10 - 719 glasova
Igrao
16726
puta

U ovoj igri, morate boja ove slike, gdje možete vidjeti glavne likove iz filma Avatar, Jake i Neytiri. U ovoj igri, morate boja ove slike, gdje možete vidjeti glavne likove u Avatar (James Cameron filma). Da biste to učinili, kliknite na boje s mišem i slikati elemente slike s tom bojom, klikom na stavku. Možete biti kreativni s korištenjem boja, ali znate da je većina tijela vanzemaljaca u ovom filmu su plave. Ljudi doći težak planet naseljen utrci koja želi ostati u svom ...

Boja Slika od Princeza Igrati ►
4
4 od 10 - 596 glasova
Igrao
15227
puta

Boja princeza je igra u kojoj morate boju sliku princeze kada izađe na palaču. Slikati sliku, kliknete mišem na boju u paleti boja koje se nalaze na lijevoj strani zaslona i odaberite elemente koje želite slikati, klik sa mišem.