Besplatne Igre

Bojanje zvona

Igra božićne

Bojanje zvona

Bojanje zvona Ocjena: 5/10

Bojanje zvona igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri, imamo sliku božićnih zvona, ali to nije u boji. Morate im boju, za taj klik s mišem na boje i debljine koje želite i nacrtati zvona pomicanjem miša.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 3257 puta online. Poredak 2514 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 122 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 3257 puta
Bojanje zvona

Božić ukrasa, božićnih zvijezda, božićnih pjesama,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Bojanje zvona za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Božićne flash igra zove Bojanje zvona. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Bojanje zvona i to se odnosi na Božićne. Naša nova igra Bojanje zvona je jedan od najboljih igara Božićne možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Bojanje zvona da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Bojanje zvona
POVRATAK

Božićne najviše igrao igre

Loptice od boja Igrati ►

Loptice od boja

5
5 od 10 - 85940 glasova
Igrao
1184909
puta

Božić igra u kojoj morate uništiti skupinu kuglica iste boje božićnog drvca su podjednako. Veća skupina, više bodova bodova sa svojim uništenja, ako se dovoljno bodova što je proveo na sljedeću razinu. Morate ukloniti skupine kugli s iste boje i na taj način da se kugle pada. Cilj je pokušati eliminirati sve kugle koje imate na zaslonu za prelazak na sljedeću razinu. Pokušajte da skupine su tako velika kao moguće zaraditi više bodova sa svakog pokreta.

Miki Maus i njegove obitelji Igrati ►

Miki maus i njegove obitelji

6
6 od 10 - 6646 glasova
Igrao
44250
puta

Svake godine, Disney obitelji slavi Božić i fotografirati. Ova fotografija je vrlo stara i Miki Maus želi ga zadržati. Da biste to učinili, morat ćete kliknuti mišem, dio ili dijelove koje želite premjestiti, pomicanjem miša. Sjećam se kad se pridružio komad s drugom, prilagodba je automatsko.

Trgovine i patuljci Igrati ►

Trgovine i patuljci

6
6 od 10 - 3108 glasova
Igrao
34764
puta

Neposredno prije Božića, Pješčana posjeta joj baka i uči da je baka u banci kredit na nju darovni dućan je u 10 dana! Kako je ona će omogućiti 10.000 dolara u tako kratkom vremenu? Uz pomoć dviju vesela patuljci, pješčana je off na avanturu za izradu igračaka, bojanje i uređenje igračke za sve trgovine's choosiest korisnicima. Ako Pješčana može Povucite ga isključili, Djed Mraz će joj iznenađenje s nadogradnje za svo ...