ALT DE LA IMAGEN

Bojanje zvona

Igra Božićne

Bojanje zvona

Bojanje zvona Ocjena: 5/10

BOJANJE ZVONA IGRA

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri, imamo sliku božićnih zvona, ali to nije u boji. Morate im boju, za taj klik s mišem na boje i debljine koje želite i nacrtati zvona pomicanjem miša.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 3005 puta online. Poredak 236 od Najbolja Igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 61 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 3005 puta
Bojanje zvona

Božić ukrasa, božićnih zvijezda, božićnih pjesama,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Bojanje zvona za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Božićne flash igra zove Bojanje zvona. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Bojanje zvona i to se odnosi na Božićne. Naša nova igra Bojanje zvona je jedan od najboljih igara Božićne možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Bojanje zvona da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Bojanje zvona
POVRATAK

Božićne najviše igrao igre

Loptice od boja Igrati ►
5
5 od 10 - 42925 glasova
Igrao
1177669
puta

Božić i Njegova je vrijeme da neke ukrase krckanje! kliknite na 2 ili više ukrasa za krckanje njih. Uniątavanja više ukrasa daje velika boda! Uništi skup količinom ukrasa za dovršetak razini. To je kao reMovem besplatna igra

Miki Maus i njegove obitelji Igrati ►
6
6 od 10 - 3318 glasova
Igrao
43475
puta

Svake godine, Disney obitelji slavi Božić i fotografirati. Ova fotografija je vrlo stara i Miki Maus želi ga zadržati. Da biste to učinili, morat ćete kliknuti mišem, dio ili dijelove koje želite premjestiti, pomicanjem miša. Sjećam se kad se pridružio komad s drugom, prilagodba je automatsko.

Trgovine i patuljci Igrati ►
6
6 od 10 - 1552 glasova
Igrao
34206
puta

Neposredno prije Božića, Pješčana posjeta joj baka i uči da je baka u banci kredit na nju darovni dućan je u 10 dana! Kako je ona će omogućiti 10.000 dolara u tako kratkom vremenu? Uz pomoć dviju vesela patuljci, pješčana je off na avanturu za izradu igračaka, bojanje i uređenje igračke za sve trgovine's choosiest korisnicima. Ako Pješčana može Povucite ga isključili, Djed Mraz će joj iznenađenje s nadogradnje za svo ...