Besplatne Igre

Djed Mraz Sob

Igra božićne

Djed mraz sob

Djed Mraz Sob Ocjena: 3/10

Djed mraz sob igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Rudolf, sob Djed Mraz, mora da spasi Božić jer han zla bića ukraden Božić darove od Djeda Mraza. Za to učiniti, morate koristiti miša za pomicanje Rudolf i kliknite za skok i prikupiti sve darove.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 4898 puta online. Poredak 2140 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 3.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Ocjena se temelji na 174 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 4898 puta
Djed Mraz Sob

Božićni poklon, sisavci životinja,životinje U.S.A.,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Djed Mraz Sob za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Božićne flash igra zove Djed Mraz Sob. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Djed Mraz Sob i to se odnosi na Božićne. Naša nova igra Djed Mraz Sob je jedan od najboljih igara Božićne možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Djed Mraz Sob da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Djed Mraz Sob
POVRATAK

Božićne najviše igrao igre

Loptice od boja Igrati ►

Loptice od boja

5
5 od 10 - 86078 glasova
Igrao
1197481
puta

Božić igra u kojoj morate uništiti skupinu kuglica iste boje božićnog drvca su podjednako. Veća skupina, više bodova bodova sa svojim uništenja, ako se dovoljno bodova što je proveo na sljedeću razinu. Morate ukloniti skupine kugli s iste boje i na taj način da se kugle pada. Cilj je pokušati eliminirati sve kugle koje imate na zaslonu za prelazak na sljedeću razinu. Pokušajte da skupine su tako velika kao moguće zaraditi više bodova sa svakog pokreta.

Male: Mickey Mouse i njegova obitelj Igrati ►

Male: mickey mouse i njegova obitelj

6
6 od 10 - 6676 glasova
Igrao
45814
puta

Svake godine, Disney obitelji slavi Božić i slike su uzeti svi zajedno, u ovoj igri morate izgraditi jedan od tih zabavan obiteljski scene. Ova fotografija je vrlo stara i Miki Maus želi ga zadržati, tako da ćete morati obnoviti tako da izgleda kao da je izvorno. Završiti igru​​, morate kliknuti mišem na komad ili komada koje želite premjestiti, pomicanjem miša stavite ga na mjestu mislite da je ispravno. Sjećam se pridaje jedan komad na drugi, prilagodba je aut ...

Trgovine i patuljci Igrati ►

Trgovine i patuljci

6
6 od 10 - 3118 glasova
Igrao
35986
puta

Neposredno prije Božića, Pješčana posjeta joj baka i uči da je baka u banci kredit na nju darovni dućan je u 10 dana! Kako je ona će omogućiti 10.000 dolara u tako kratkom vremenu? Uz pomoć dviju vesela patuljci, pješčana je off na avanturu za izradu igračaka, bojanje i uređenje igračke za sve trgovine's choosiest korisnicima. Ako Pješčana može Povucite ga isključili, Djed Mraz će joj iznenađenje s nadogradnje za svo ...