Besplatne Igre

Haljina Djed Mraz Sob

Igra božićne

Haljina djed mraz sob

Haljina Djed Mraz Sob Ocjena: 4/10

Haljina djed mraz sob igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Djed Mraz je spreman za božićne poklone distribuirati diljem svijeta. Ali to ne uspije detalj, haljina sob uz smiješno odjeću. Da biste to učinili, morate kliknuti. s mišem, na razne predmete i povucite životinja, pomicanjem miša.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 5196 puta online. Poredak 1900 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 4.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Ocjena se temelji na 334 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 5196 puta
Haljina Djed Mraz Sob

Rudolf, Djed Mraz, smiješne odjeće, životinja sisavci,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Haljina Djed Mraz Sob za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Božićne flash igra zove Haljina Djed Mraz Sob. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Haljina Djed Mraz Sob i to se odnosi na Božićne. Naša nova igra Haljina Djed Mraz Sob je jedan od najboljih igara Božićne možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Haljina Djed Mraz Sob da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Haljina Djed Mraz Sob
POVRATAK

Božićne najviše igrao igre

Loptice od boja Igrati ►

Loptice od boja

5
5 od 10 - 85938 glasova
Igrao
1184774
puta

Božić igra u kojoj morate uništiti skupinu kuglica iste boje božićnog drvca su podjednako. Veća skupina, više bodova bodova sa svojim uništenja, ako se dovoljno bodova što je proveo na sljedeću razinu. Morate ukloniti skupine kugli s iste boje i na taj način da se kugle pada. Cilj je pokušati eliminirati sve kugle koje imate na zaslonu za prelazak na sljedeću razinu. Pokušajte da skupine su tako velika kao moguće zaraditi više bodova sa svakog pokreta.

Miki Maus i njegove obitelji Igrati ►

Miki maus i njegove obitelji

6
6 od 10 - 6646 glasova
Igrao
44233
puta

Svake godine, Disney obitelji slavi Božić i fotografirati. Ova fotografija je vrlo stara i Miki Maus želi ga zadržati. Da biste to učinili, morat ćete kliknuti mišem, dio ili dijelove koje želite premjestiti, pomicanjem miša. Sjećam se kad se pridružio komad s drugom, prilagodba je automatsko.

Trgovine i patuljci Igrati ►

Trgovine i patuljci

6
6 od 10 - 3108 glasova
Igrao
34751
puta

Neposredno prije Božića, Pješčana posjeta joj baka i uči da je baka u banci kredit na nju darovni dućan je u 10 dana! Kako je ona će omogućiti 10.000 dolara u tako kratkom vremenu? Uz pomoć dviju vesela patuljci, pješčana je off na avanturu za izradu igračaka, bojanje i uređenje igračke za sve trgovine's choosiest korisnicima. Ako Pješčana može Povucite ga isključili, Djed Mraz će joj iznenađenje s nadogradnje za svo ...