ALT DE LA IMAGEN

Trgovine i patuljci

Igra Božićne

Trgovine i patuljci

Trgovine i patuljci Ocjena: 6/10

TRGOVINE I PATULJCI IGRA

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Neposredno prije Božića, Pješčana posjeta joj baka i uči da je baka u banci kredit na nju darovni dućan je u 10 dana! Kako je ona će omogućiti 10.000 dolara u tako kratkom vremenu? Uz pomoć dviju vesela patuljci, pješčana je off na avanturu za izradu igračaka, bojanje i uređenje igračke za sve trgovine's choosiest korisnicima. Ako Pješčana može Povucite ga isključili, Djed Mraz će joj iznenađenje s nadogradnje za svoje poslovanje i uzmi je za zimu sankati vožnja na Badnjak!

Puta igrano:

Ova igra je igrao 34202 puta online. Poredak 766 od Najbolja Igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 6.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Ocjena se temelji na 1552 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 34202 puta
Trgovine i patuljci

crtica večera, Djed Mraz, patuljci, Badnjak,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Trgovine i patuljci za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Božićne flash igra zove Trgovine i patuljci. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Trgovine i patuljci i to se odnosi na Božićne. Naša nova igra Trgovine i patuljci je jedan od najboljih igara Božićne možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Trgovine i patuljci da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Trgovine i patuljci
POVRATAK

Božićne najviše igrao igre

Loptice od boja Igrati ►
5
5 od 10 - 42923 glasova
Igrao
1177501
puta

Božić i Njegova je vrijeme da neke ukrase krckanje! kliknite na 2 ili više ukrasa za krckanje njih. Uniątavanja više ukrasa daje velika boda! Uništi skup količinom ukrasa za dovršetak razini. To je kao reMovem besplatna igra

Miki Maus i njegove obitelji Igrati ►
6
6 od 10 - 3318 glasova
Igrao
43458
puta

Svake godine, Disney obitelji slavi Božić i fotografirati. Ova fotografija je vrlo stara i Miki Maus želi ga zadržati. Da biste to učinili, morat ćete kliknuti mišem, dio ili dijelove koje želite premjestiti, pomicanjem miša. Sjećam se kad se pridružio komad s drugom, prilagodba je automatsko.

Djed Mraz u Gradu Igrati ►
6
6 od 10 - 2267 glasova
Igrao
31496
puta

Svaki kamin je označen broj (broj značke medenjak potrebno) i boju (boju sadašnjosti). Sint mogu nositi puno prezentira iza njega, ali on može samo kap prva u dimnjak. Sint moraju dostaviti sve prezentira i kolačići prije sunce dolazi gore. Ako on dovrši level s dva ili više minuta lijevo, on će imati vremena za bonus razini. Sint je potraga preko krovova je vrlo opasno: stari čovjek neće preživjeti pad i to može biti vrlo sklizak ponekad. Ne diraj u ošt ...