Besplatne Igre

Trgovine i patuljci

Igra božićne

Trgovine i patuljci

Trgovine i patuljci Ocjena: 6/10

Trgovine i patuljci igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Neposredno prije Božića, Pješčana posjeta joj baka i uči da je baka u banci kredit na nju darovni dućan je u 10 dana! Kako je ona će omogućiti 10.000 dolara u tako kratkom vremenu? Uz pomoć dviju vesela patuljci, pješčana je off na avanturu za izradu igračaka, bojanje i uređenje igračke za sve trgovine's choosiest korisnicima. Ako Pješčana može Povucite ga isključili, Djed Mraz će joj iznenađenje s nadogradnje za svoje poslovanje i uzmi je za zimu sankati vožnja na Badnjak!

Puta igrano:

Ova igra je igrao 34781 puta online. Poredak 402 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 6.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Ocjena se temelji na 3108 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 34781 puta
Trgovine i patuljci

crtica večera, Djed Mraz, patuljci, Badnjak,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Trgovine i patuljci za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Božićne flash igra zove Trgovine i patuljci. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Trgovine i patuljci i to se odnosi na Božićne. Naša nova igra Trgovine i patuljci je jedan od najboljih igara Božićne možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Trgovine i patuljci da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Trgovine i patuljci
POVRATAK

Božićne najviše igrao igre

Loptice od boja Igrati ►

Loptice od boja

5
5 od 10 - 85942 glasova
Igrao
1185109
puta

Božić igra u kojoj morate uništiti skupinu kuglica iste boje božićnog drvca su podjednako. Veća skupina, više bodova bodova sa svojim uništenja, ako se dovoljno bodova što je proveo na sljedeću razinu. Morate ukloniti skupine kugli s iste boje i na taj način da se kugle pada. Cilj je pokušati eliminirati sve kugle koje imate na zaslonu za prelazak na sljedeću razinu. Pokušajte da skupine su tako velika kao moguće zaraditi više bodova sa svakog pokreta.

Miki Maus i njegove obitelji Igrati ►

Miki maus i njegove obitelji

6
6 od 10 - 6646 glasova
Igrao
44273
puta

Svake godine, Disney obitelji slavi Božić i fotografirati. Ova fotografija je vrlo stara i Miki Maus želi ga zadržati. Da biste to učinili, morat ćete kliknuti mišem, dio ili dijelove koje želite premjestiti, pomicanjem miša. Sjećam se kad se pridružio komad s drugom, prilagodba je automatsko.

Djed Mraz je u gradu Igrati ►

Djed mraz je u gradu

6
6 od 10 - 4568 glasova
Igrao
32164
puta

Spread na krovove kuća u gradu branje gore i ostavljajući kolačiće i poklon pakete unutar dimnjaka. Djed Mraz mogu nositi puno poklona iza njega, ali možete ih samo ostaviti u kaminu. Djed Mraz mora dostaviti sve darove i kolačiće prije nego štosunce izlazi. Ne dirajte televizijske antene i budite oprezni s pticama, koji će pokušati ukrasti kolačiće i darove. Osim toga, tu su i čokoladni slova: skupljati slova S, I, N i T kako bi dobili dodatn ...