ALT DE LA IMAGEN

Boje i pravci

Igra Edukativne

Boje i pravci

Boje i pravci Ocjena: 5/10

BOJE I PRAVCI IGRA

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Vodič damu bugove na odgovarajući voća. Igra će dobiti brže brzine tijekom vremena. Visoku ocjenu, kao što možete. Uputstvo: Kliknite na strelice za promjenu smjera koji ledi bugovi će uslijediti dok ne dođe na plod iste boje.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 30656 puta online. Poredak 894 od Najbolja Igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 1364 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 30656 puta
Boje i pravci

Boje i smjerovima, dama bugove, voće, boje, upute,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Boje i pravci za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Edukativne flash igra zove Boje i pravci. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Boje i pravci i to se odnosi na Edukativne. Naša nova igra Boje i pravci je jedan od najboljih igara Edukativne možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Boje i pravci da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Boje i pravci
POVRATAK

Edukativne najviše igrao igre

Slova riječi Igrati ►
3
3 od 10 - 4590 glasova
Igrao
105154
puta

Awesome riječ igru. Pravi izazov za vaš mozak. Igra i uživajte! Uputstvo: Kontrole su vrlo jednostavne, samo koristiti miš za stavljanje slova na pravom cilju!

Engleski pronaći riječi Igrati ►
3
3 od 10 - 7846 glasova
Igrao
84828
puta

mnogo različitih riječi. Možete naučiti, s ove igre, engleski vokabular i sinonim. Kliknite i povucite za odabir riječi iz igre odbora. Finski brzo da zgrabite najveći bonus bodova koje možete.

Obrazac Riječi u Engleskom Jeziku Igrati ►
4
4 od 10 - 2263 glasova
Igrao
59586
puta

Igra za formiranje riječi promjenom jedno slovo.Igra nudi četiri slova riječi. Kliknite jednu od pisama, želite promijeniti. Zatim kliknite na igru ​​tipkovnici slovo koje želite ga zamijeniti. Ako je pretpostavka točna, te pobijediti. I ići na sljedeću riječ. Jeste li pametni? Ova igra će vam pomoći učiti engleski. Engleski vokabular igre. Jer da imate u obliku riječi koje su napisane na engleskom jeziku. Morate pokušati napr ...