Besplatne Igre

Boje i pravci

Igra edukativne

Boje i pravci

Boje i pravci Ocjena: 5/10

Boje i pravci igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Vodič damu bugove na odgovarajući voća. Igra će dobiti brže brzine tijekom vremena. Visoku ocjenu, kao što možete. Uputstvo: Kliknite na strelice za promjenu smjera koji ledi bugovi će uslijediti dok ne dođe na plod iste boje.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 32293 puta online. Poredak 483 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 2730 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 32293 puta
Boje i pravci

Boje i smjerovima, dama bugove, voće, boje, upute,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Boje i pravci za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Edukativne flash igra zove Boje i pravci. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Boje i pravci i to se odnosi na Edukativne. Naša nova igra Boje i pravci je jedan od najboljih igara Edukativne možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Boje i pravci da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Boje i pravci
POVRATAK

Edukativne najviše igrao igre

slova riječi Igrati ►

Slova riječi

3
3 od 10 - 9222 glasova
Igrao
109120
puta

Awesome riječ igru. Pravi izazov za vaš mozak. Igra i uživajte! Uputstvo: Kontrole su vrlo jednostavne, samo koristiti miš za stavljanje slova na pravom cilju!

Traži riječi (engleski) Igrati ►

Traži riječi (engleski)

3
3 od 10 - 15814 glasova
Igrao
88935
puta

Riječ traži pismo s rječnikom morate pronaći riječi u nizu koji vam daju, ali oni su na engleskom jeziku, vježbati jezik. Pregledajte i Miš pokazuje s riječima iz popisa koji se pojavljuje u svakoj utakmici. Svaka nova igra prikazuje skup slučajnih riječi, tako da svaka igra je drugačija. Učinite to brzo da biste dobili najviše bodova. Igra s vremenom kako bi pronašli jedni od riječi navedenih u najkraćem mogućem roku. Vježbajte s ...

Obrazac Riječi u Engleskom Jeziku Igrati ►

Obrazac riječi u engleskom jeziku

4
4 od 10 - 4598 glasova
Igrao
63064
puta

Igra za formiranje riječi promjenom jedno slovo.Igra nudi četiri slova riječi. Kliknite jednu od pisama, želite promijeniti. Zatim kliknite na igru ​​tipkovnici slovo koje želite ga zamijeniti. Ako je pretpostavka točna, te pobijediti. I ići na sljedeću riječ. Jeste li pametni? Ova igra će vam pomoći učiti engleski. Engleski vokabular igre. Jer da imate u obliku riječi koje su napisane na engleskom jeziku. Morate pokušati napr ...