Besplatne Igre

Letenje u helikopter

Igra helikopteri

Letenje u helikopter

Letenje u helikopter Ocjena: 6/10

Letenje u helikopter igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Letenje u helikopter je jednostavna igra ovisnost o helikopter koji je ostati u zraku i da putuju koliko je god moguće udaljenost Upute: Pritisnite tipku miša letjeti gore i ne pritisnete tipku miša učiniti spuštamo. Grab goriva, pokušajte da ne crash i putovanja koliko udaljenost moguće.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 58748 puta online. Poredak 216 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 6.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Ocjena se temelji na 5814 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 58748 puta
Letenje u helikopter

travel, benzin, čuva se u zrak, Vožnja helikopterom,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Letenje u helikopter za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Helikopteri flash igra zove Letenje u helikopter. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Letenje u helikopter i to se odnosi na Helikopteri. Naša nova igra Letenje u helikopter je jedan od najboljih igara Helikopteri možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Letenje u helikopter da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Letenje u helikopter
POVRATAK

Helikopteri najviše igrao igre

Helikopter pištolj brod Igrati ►

Helikopter pištolj brod

5
5 od 10 - 10060 glasova
Igrao
84559
puta

Helikopter simulatoru leta. Morate letjeti iznad neprijateljski teritorij u vašem helikoptera. Upute: Koristite miš kako bi se izbjeglo zrakoplove, jer ako dobijete hit gubite igru​​. Ovo je jedna od najboljih igara izbjegavanja, u kojoj morate izvrdati zrakoplova sa svojim helikopterom, dok možete. Ne mogu pucati, igra je letjeti helikopter se igra dodging neprijatelja. Vi ćete zaraditi više bodova u skladu s vremenom da se objesiti bez pad sustava protiv bilo koga. Pazite ...

Spašavanju Osoba Igrati ►

Spašavanju osoba

6
6 od 10 - 5398 glasova
Igrao
63217
puta

U ovoj igri, morate spasiti četiri osobe, te ih prijevoza u helikopter. Možete koristiti tipke sa strelicama ili slova W (to spreman) (u lijevo) S (dolje) i D (na desno) do micati helikoptera i puls razmaknicu za spašavanje osoba, te puls slovo P u pauzirati igru i slovo X za okretanje helikoptera s lijeva na desno.

agilan letak Igrati ►

Agilan letak

4
4 od 10 - 1598 glasova
Igrao
23874
puta

Te htijenje ištanje to igra ponovno i ponovno. Cilj ove igre je da se izbjegne sudar avion. Pokušajte preživjeti barem 20 sekundi! Ako možete to učiniti za 2 minuta - ti si genije! Upute: izbjegavati ostale zrakoplove dok možete! Igrajte s mišem i, sretno!