Besplatne Igre

Prepreka u utrci

Igra kamioni

Prepreka u utrci

Prepreka u utrci Ocjena: 5/10

Prepreka u utrci igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Odaberite svoj kamion i započeti svoj put kroz prepreke naravno bez pad sustava. Upute: Skupljajte zvjezdice i bankrotstvo automobile koliko god je to moguće da bi dobili više točke.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 61313 puta online. Poredak 193 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 4310 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 61313 puta
Prepreka u utrci

trčanje, vožnja hrabar, stabilizirati kamion, kamion orasima,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Prepreka u utrci za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Kamioni flash igra zove Prepreka u utrci. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Prepreka u utrci i to se odnosi na Kamioni. Naša nova igra Prepreka u utrci je jedan od najboljih igara Kamioni možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Prepreka u utrci da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Prepreka u utrci
POVRATAK

Kamioni najviše igrao igre

Najjači Kamion Igrati ►

Najjači kamion

5
5 od 10 - 187886 glasova
Igrao
1128140
puta

Voziti u svijetu najjačih kamionom sve do cilja u ovom 3D igra sa realistične fizike. Koristite moć, preciznost i ravnoteža to predati vaš teret na terenu naravno. Uputstvo: morate voziti smartly i sigurno, ili ćete izgubiti dragog opterećenje i dobiti manje bodova. Kontrola se kamion sa strelice gumba.

Ludi kamion na autocesti Igrati ►

Ludi kamion na autocesti

6
6 od 10 - 21712 glasova
Igrao
204286
puta

Voziti ovaj ludi kamion na cesti kao brz kao možete! Pomoću lijeve i desne strelice rotirati ili premjestiti bočno,gore i strelice za povećanje ili smanjenje brzine i razmaknicu za skok dolje. Morate izvrdati sve automobile koji neće pustiti. Ako to ne učinite zid skok pritisnite i nastaviti prikazivati ​​. Morate stići sve automobile. Pazite da ne sve su napravili i prije i ne puštaj, onda koristite razmaknicu za skok preko njih i držati trčanje ...

zagonetka od Norveški Kamion Igrati ►

Zagonetka od norveški kamion

6
6 od 10 - 28436 glasova
Igrao
157343
puta

U ovoj igri ćete naći Norveški kamionom. To nije lako zagonetka, jer je slika previše tamne i ima previše jednakim dijelovima. Dare to probati?