Besplatne Igre

čudovište kamion utrke

Igra kamioni

čudovište kamion utrke

čudovište kamion utrke Ocjena: 5/10

čudovište kamion utrke igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Ovaj automobil igra je puna akcije, brzine i velike pickup s ogromnim kotačima. Ova vozila su poznati kao čudovište kamion, te su promjene kamiona napraviti velike skokove i slomili manjih automobila. U ovoj igri morate odabrati jednu od kamiona i prelazak preko sabirnog zaslon zvijezde pojavljuju i razbijali sve automobile koji su na svoj način povećati svoj rezultat. Morate biti oprezni da ne pada s preprekama. Postoje različite razine, a igra će biti sve teže, kao što prođe svakoj razini.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 63632 puta online. Poredak 192 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 4328 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 63632 puta
čudovište kamion utrke

Čudovište kamiona su veliki show u kojem promjene vozila je izložbe ili natjecanja. Vozila se koriste su obično kombiji ili pickup modificirani zračni ovjes i velike kotače. Kao rezultat toga, ovi automobili su sposobni za velike skokove, i uništiti drugih vozila u vožnji nad njima. U Sjedinjenim Američkim Državama ove manifestacije okupiti puno ljubitelja čudovište kamiona. Sada također možete pridružiti show s našim besplatne online igre.

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove čudovište kamion utrke za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Kamioni flash igra zove čudovište kamion utrke. I zapamtite ovo je slobodna igra zove čudovište kamion utrke i to se odnosi na Kamioni. Naša nova igra čudovište kamion utrke je jedan od najboljih igara Kamioni možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove čudovište kamion utrke da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

čudovište kamion utrke
POVRATAK

Kamioni najviše igrao igre

Najjači Kamion Igrati ►

Najjači kamion

5
5 od 10 - 188410 glasova
Igrao
1133512
puta

Voziti u svijetu najjačih kamionom sve do cilja u ovom 3D igra sa realistične fizike. Koristite moć, preciznost i ravnoteža to predati vaš teret na terenu naravno. Uputstvo: morate voziti smartly i sigurno, ili ćete izgubiti dragog opterećenje i dobiti manje bodova. Kontrola se kamion sa strelice gumba.

Ludi kamion na autocesti Igrati ►

Ludi kamion na autocesti

6
6 od 10 - 21768 glasova
Igrao
207538
puta

Voziti ovaj ludi kamion na cesti kao brz kao možete! Pomoću lijeve i desne strelice rotirati ili premjestiti bočno,gore i strelice za povećanje ili smanjenje brzine i razmaknicu za skok dolje. Morate izvrdati sve automobile koji neće pustiti. Ako to ne učinite zid skok pritisnite i nastaviti prikazivati ​​. Morate stići sve automobile. Pazite da ne sve su napravili i prije i ne puštaj, onda koristite razmaknicu za skok preko njih i držati trčanje ...

zagonetka od Norveški Kamion Igrati ►

Zagonetka od norveški kamion

6
6 od 10 - 28452 glasova
Igrao
159821
puta

U ovoj igri ćete naći Norveški kamionom. To nije lako zagonetka, jer je slika previše tamne i ima previše jednakim dijelovima. Dare to probati?