Besplatne Igre

Ludi kamion na autocesti

Igra kamioni

Ludi kamion na autocesti

Ludi kamion na autocesti Ocjena: 6/10

Ludi kamion na autocesti igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Voziti ovaj ludi kamion na cesti kao brz kao možete! Pomoću lijeve i desne strelice rotirati ili premjestiti bočno,gore i strelice za povećanje ili smanjenje brzine i razmaknicu za skok dolje. Morate izvrdati sve automobile koji neće pustiti. Ako to ne učinite zid skok pritisnite i nastaviti prikazivati ​​. Morate stići sve automobile. Pazite da ne sve su napravili i prije i ne puštaj, onda koristite razmaknicu za skok preko njih i držati trčanje u svom ludi crtica niz cestu.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 207530 puta online. Poredak 41 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 6.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Ocjena se temelji na 21768 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 207530 puta
Ludi kamion na autocesti

voziti ovaj kamion što je brže moguće! Pritisnite lijeve i desne tipke sa strelicama da biste kormilariti, gore i dolje tipkama za kontrolu brzine, kao i za skok razmaknicu. Voziti ovaj kamion što je brže moguće! Pritisnite lijeve i desne tipke sa strelicama da kormilariti, gore i dolje tipke za kontrolu brzine irazmaknicu za skok. Racing igra sa kamionom. Morate voziti kamion u trkaći automobil u pustinji. Automobili pokušati spriječiti vaš put i sve postavili na istu brzinu jedni pored drugih. Automobili su prepreke koje morate svladati da se krene naprijed. Tuče sve u ovoj utrci jurećeg kroz pustinju. Možete izbjeći prepreku ili skočiti preko provesti. Cilj je da se ne zaustavi i dobiti daleko prije cilja. Svaka razina premašila uzrokenaprijed brže, više prepreka i treba više brzine. Za testirati svoje vozačke vještine.

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Ludi kamion na autocesti za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Kamioni flash igra zove Ludi kamion na autocesti. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Ludi kamion na autocesti i to se odnosi na Kamioni. Naša nova igra Ludi kamion na autocesti je jedan od najboljih igara Kamioni možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Ludi kamion na autocesti da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Ludi kamion na autocesti
POVRATAK

Kamioni najviše igrao igre

Najjači Kamion Igrati ►

Najjači kamion

5
5 od 10 - 188410 glasova
Igrao
1133499
puta

Voziti u svijetu najjačih kamionom sve do cilja u ovom 3D igra sa realistične fizike. Koristite moć, preciznost i ravnoteža to predati vaš teret na terenu naravno. Uputstvo: morate voziti smartly i sigurno, ili ćete izgubiti dragog opterećenje i dobiti manje bodova. Kontrola se kamion sa strelice gumba.

zagonetka od Norveški Kamion Igrati ►

Zagonetka od norveški kamion

6
6 od 10 - 28452 glasova
Igrao
159815
puta

U ovoj igri ćete naći Norveški kamionom. To nije lako zagonetka, jer je slika previše tamne i ima previše jednakim dijelovima. Dare to probati?

čudovište kamion utrke Igrati ►

čudovište kamion utrke

5
5 od 10 - 4328 glasova
Igrao
63627
puta

Ovaj automobil igra je puna akcije, brzine i velike pickup s ogromnim kotačima. Ova vozila su poznati kao čudovište kamion, te su promjene kamiona napraviti velike skokove i slomili manjih automobila. U ovoj igri morate odabrati jednu od kamiona i prelazak preko sabirnog zaslon zvijezde pojavljuju i razbijali sve automobile koji su na svoj način povećati svoj rezultat. Morate biti oprezni da ne pada s preprekama. Postoje različite razine, a igra će biti sve teže, ...