Besplatne Igre

Ubijanje zombija

Igra krvavi

Ubijanje zombija

Ubijanje zombija Ocjena: 5/10

Ubijanje zombija igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri, morate pomoći deset osoba koje preživljavaju od 10 dana od pakla, jer su zombiji napali mjesto. Za to ćete ubiti zombije pomoću bejzbol palica oružje ili drugo koje ste kupili. Te htijenje dobiti bodove kada su ubijanje zombija. Vi ćete koristiti kuću kao mjesto za punite energije kada zombiji nisu vas napadaju. Postoji 8 oružje nadogradnja dostupna i tijelo oružje, iako je samo tvoj ljudi mogu imati jedno oružje u trenutku. U ovoj igri ćete premjestiti miš se micati i lijevo dugme miša za pucanje.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 7314 puta online. Poredak 1787 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 632 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 7314 puta
Ubijanje zombija

dječji praznik, bejzbol, horor filmova,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Ubijanje zombija za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Krvavi flash igra zove Ubijanje zombija. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Ubijanje zombija i to se odnosi na Krvavi. Naša nova igra Ubijanje zombija je jedan od najboljih igara Krvavi možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Ubijanje zombija da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Ubijanje zombija
POVRATAK

Krvavi najviše igrao igre

Ubijanje slavnih Igrati ►

Ubijanje slavnih

6
6 od 10 - 8526 glasova
Igrao
56331
puta

U ovoj igri, svi Poznate su se pretvorile u zombija i ti si jedini koji ih mogu ubiti izvan! Jer, koristite slova W, A, S i D micati, lijevo dugme miša za pucanje i razmaknicu za promjenu oružja.

Ubiti Ovaca Igrati ►

Ubiti ovaca

5
5 od 10 - 868 glasova
Igrao
18698
puta

U ovoj igri proburaziti, morate ubiti ovaca, jer mnogi od njih su klonirani. Vi puls lijevi gumb miša da puca ovaca i pomičete miša da biste pronašli ovaca.

Ubiti Zombija Igrati ►

Ubiti zombija

5
5 od 10 - 1272 glasova
Igrao
16883
puta

U ovoj igri proburaziti, možete vidjeti zombiji koji pretendiraju na vas ubiti. Morate ubiti zombija prije nego što vas ubiti. Vi puls lijevi gumb miša za pucanje zombija i pomičete miša da ide mijenjanje cilj.