Besplatne Igre

Ukrasite Bolnicu

Igra medicinske

Ukrasite bolnicu

Ukrasite Bolnicu Ocjena: 5/10

Ukrasite bolnicu igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj besplatnoj na liniji igri, morate doći do ukrasiti bolnice od nule. Tu će biti nekoliko objekata i strojeva sve nagomilanim u predvorju. To je vaš posao da sve to staviti materijala ispravno.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 11100 puta online. Poredak 1308 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 762 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 11100 puta
Ukrasite Bolnicu

ukrasite bolnici, stvaranje bolnicu, izgraditi bolnicu,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Ukrasite Bolnicu za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Medicinske flash igra zove Ukrasite Bolnicu. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Ukrasite Bolnicu i to se odnosi na Medicinske. Naša nova igra Ukrasite Bolnicu je jedan od najboljih igara Medicinske možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Ukrasite Bolnicu da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Ukrasite Bolnicu
POVRATAK

Medicinske najviše igrao igre

Upravljajte Moje Lice Igrati ►

Upravljajte moje lice

5
5 od 10 - 50688 glasova
Igrao
374396
puta

Postanite pravi kirurg! No, ova igra neće biti običan kirurg, od vas će biti plastični kirurg u zvijezde. Neki političari poput Busha ili Angele Merkel, umjetnika kao što su Madonna i Michael Jackson i holivudski glumci poput Jacka Nicholsona i Nicole Kidman, svatko želi biti savršen za kamere i televiziji. Za to možete dotjerati svoje usne, obraze ili oči. No, morate biti oprezni da ne bude pretjerano, ili ćete izgubiti ovu utakmicu. Osjećam se kao pr ...

Hitna Soba Igrati ►

Hitna soba

5
5 od 10 - 9716 glasova
Igrao
147975
puta

Požuri, liječnik! Vaš Pacijenti čekaju! Uputstvo: Javi se na pacijente koji su došli na svoje hitne službe u vašoj čekaonici traže pomoć. Morate se nositi s pacijenta u invalidska kolica na odgovarajući tretman sobi i držati tvoj čekaonica prazna. Pazi na sestre oko bolnice kontrolu shemu: c: reverzno gibanje x: Stop z: ubrzavanje Strelica: Smjer

su ludi znanstvenik Igrati ►

Su ludi znanstvenik

3
3 od 10 - 8968 glasova
Igrao
99487
puta

su ludi znanstvenik nije uspjelo i on će preplaviti svijet s mikroba, možeš ih zaustaviti? Koristi lijevu i desnu strelicu ključ za podešavanje položaja, Arrow tipka za rotirajuće i dolje tipku da ispustite Trickles. The "p" ključ stanki u igri. Sretno!