Besplatne Igre

Misaone

Igrati misaone igrice

Misaone Igre

Misaone igre, tako da možete imati zabavno svaki dan na našoj web stranici, bez potrebe za instalacijom ili preuzimanjem ništa. Vaš online razonodu i zabavu područje.

Misaone besplatno igre

Postaviti
Glasajte!
Udio!
Delicious
Preporučio misaone igra

Prekidač pansion igra

 prekidač pansion igra Igrati ►

Cilj ove igre je da se uključivanje svih trgova bijela. Kada kliknete na trgu, trgu izravno gore, dolje, lijevo, a desno će promijeniti boju kao što će trgu kliknuli. (Bijele do crne, crno na bijelo). Kada se sve trgova su bijele, kliknite na "osvojio"! dugme za unaprijed.

Misaone besplatne igre igrati besplatno na hrvatskom i misaone besplatne flash igre igrati s najnovijim igrama svaki dan

Misaone online igre

Novo u misaone

Misaone

Igrajte besplatno online igre u hrvatskom. Logika igre gdje morate koristiti svoju inteligenciju za rješavanje problema, proći testove ili intelektualne izazove. Igra u kojoj morate koristiti svoju inteligenciju za rješavanje zagonetki ili izazove. Logika i obavještajnih igara za PC slobodnih djece. Igre mentalne sposobnosti. Kako razviti intelekt morati riješiti misterije ili ispitivanja. Poza izazove morate riješiti pomoću glavu. Logika se odnosi na probleme ove igre namjeravate ciklusa razina ili ekrana. Morate misliti kako bi pronašli rješenje za mentalne izazove koje predlažu u tim igrama. Trebate svoje pamćenje, vaš mozak, a vi postavili i suočiti se s izazovima. Riješite tajne iz pažnju na detalje možete vidjeti na dokazima da poza.

misaone Besplatne Igre koji su stvarno smiješno igrati besplatno misaone flash igre. Ova kategorija se odnosi na igre logike, u kojoj je dokaz mora biti riješen kroz inteligencije. morate koristiti svoj mozak kako bi riješiti sve izazove razmišljanja igara, morate biti u stanju otkriti korak po korak rješenje za svaki problem. psihička sposobnost rješavanja problema i pronaći rješenja za probleme. igre razmišljanja, kako bi došli do rješenja za izazove s kojima se predlažu jedni od ekrana ili razine. morate pogledate detalje i koristiti logiku da se zaključiti da je to učiniti u svakom slučaju dati rješenje problema. intelektualne izazovi koje moram proći. igre za rješavanje logičkih problema. ispitivanje i izazovi prevladati. traženje rješenja za tajne.. Ovdje ćete naći misaone besplatne igre igrati na hrvatskom, bez potrebe za instaliranje ili preuzimanje datoteka išta na vašem računalu, naši sadržaji su 100% pouzdani. Novi misaone igre koje su ažurirani svaki dan i najbolje igre za djecu. misaone dnevne besplatne igre i video igre koje možete koristiti s računala te ih podijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter ili Google Plus.