Besplatne Igre

Svirati Klavir

Igra muzika

Svirati klavir

Svirati Klavir Ocjena: 3/10

Svirati klavir igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri glazbi, morate igrati klavir skladati rock melodiju. Kako igrati glasovir, od vas će puls lijevi gumb miša preko ključ i za promjenu drugih ključnih glasovira, pomičete miša.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 146985 puta online. Poredak 60 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 3.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Ocjena se temelji na 10690 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 146985 puta
Svirati Klavir

klavir, rock, glazba,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Svirati Klavir za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Muzika flash igra zove Svirati Klavir. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Svirati Klavir i to se odnosi na Muzika. Naša nova igra Svirati Klavir je jedan od najboljih igara Muzika možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Svirati Klavir da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Svirati Klavir
POVRATAK

Muzika najviše igrao igre

Emulator klavir online Igrati ►

Emulator klavir online

3
3 od 10 - 19162 glasova
Igrao
212004
puta

Simulator svirati klavir online koji vam omogućuje da igraju tipke sa samo dodirom pismu tipke na tipkovnici i dotaknuti joj zvuče kao pravi klavir. Besplatni emulator svirati klavir na računalu sa stvarnim piano zvuk. Možete koristiti tipke na tipkovnici ili pritisnite lijevu tipku miša na virtualnim tipkama i glazbene note stvarno zvuka. Koristite ovu igru ​​vježbati s glazbene note, note i igrati sve što želite glazbu. Zabava i obrazovanje u jednoj aktivnosti.

Ksilofon majstor Igrati ►

Ksilofon majstor

6
6 od 10 - 4852 glasova
Igrao
55234
puta

Sastavi svoju vlastitu glazbu sa ovog velikog ksilofon! Uputstvo: igrati sa tipkovnice, koristeći tipke A, S, D, F, J, K, L, i;. Pritisnite tipke za svaki put kad se u pismu koje je boje žute do bara. Zabavite se!

Ujednačivač Igrati ►

Ujednačivač

6
6 od 10 - 2636 glasova
Igrao
19732
puta

Vi ste sićušne mali čovjek koji živi unutar računala. Sve ostale sićušne računalo stanovnici će biti tako ljubomoran na vas, ako bi mogao zadržati te volumena čak i barovima sa sredini liniju. Pogotovo kada je glazba svira. Tako je ljubomoran.