Besplatne Igre

lov na vještice

Igra noć vještica

Lov na vještice

Lov na vještice Ocjena: 5/10

Lov na vještice igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

odbrane igra u kojoj ćete morati plombirati mob iz ubijaš vještica s raznim čarolija i magija. Kliknite na seljaka pretvoriti ih u toads, a zatim ponovno na njih tri ili četiri puta da ih uništiti. Zabavite se!

Puta igrano:

Ova igra je igrao 58763 puta online. Poredak 215 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 4944 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 58763 puta
lov na vještice

Halloween, vještica, uroka, magije,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove lov na vještice za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Noć Vještica flash igra zove lov na vještice. I zapamtite ovo je slobodna igra zove lov na vještice i to se odnosi na Noć Vještica. Naša nova igra lov na vještice je jedan od najboljih igara Noć Vještica možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove lov na vještice da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

lov na vještice
POVRATAK

Noć vještica najviše igrao igre

Halloween automat Igrati ►

Halloween automat

4
4 od 10 - 17738 glasova
Igrao
169096
puta

Igraj ovu igru i zabavu uživati kladionica vaš virtualni novac na ovaj zabavni automat. Probajte i dobiti što više utakmica kako možete i osvojiti mnogo godina virtualnih bodova! Uživajte i zabavite se!

Lubanja pogoršavaju Igrati ►

Lubanja pogoršavaju

5
5 od 10 - 7048 glasova
Igrao
94930
puta

Držite lubanje u zrak tako da kliknete na njega i prikupljanje snage prozora. Upute: Koristite lijevu tipku vašeg miša držite lubanje u zraku.

Halloween: Skrivača Igrati ►

Halloween: skrivača

4
4 od 10 - 5636 glasova
Igrao
75844
puta

Mickey Mouse je skriven u pismima najpoznatiju Halloween party. Morate pronaći što su isti. Pick kartice i pronaći vaš partner identične klikom drugi lik koji je na njegovoj strani. Ako ista slika utakmica, oni nestaju. Ako to ne učine, ne zaboravite ono što ste vidjeli i držati na klikanje! Za posebne pločice: duhove, briše sve pločice u tom retku. Vrijeme, usporava sat, tako da kliknete brzo. Očiju, pokazuje sve pločice na zaslonu. Morate biti oprez ...