Besplatne Igre

Pitanja i odgovori

Igra razne

Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori Ocjena: 5/10

Pitanja i odgovori igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri, čovjek će te 5 jednostavnih pitanja i vaš odgovor se mora ispraviti, jer ako ne jedno pitanje, ste neznanju. Za odgovor, morate kliknuti mišem na odgovor mislite prijedlog. Čovjek će vam reći ako kažete točan odgovor nakon 5 sekundi.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 122767 puta online. Poredak 82 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 31872 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 122767 puta
Pitanja i odgovori

Tko želi biti milijunaš?, Imela, zvijezda polara, snješko,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Pitanja i odgovori za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Razne flash igra zove Pitanja i odgovori. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Pitanja i odgovori i to se odnosi na Razne. Naša nova igra Pitanja i odgovori je jedan od najboljih igara Razne možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Pitanja i odgovori da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Pitanja i odgovori
POVRATAK

Razne najviše igrao igre

nositi ili ne nositi Igrati ►

Nositi ili ne nositi

9
9 od 10 - 29680 glasova
Igrao
256347
puta

Popularni show "nositi ili ne nositi" je sada dostupan za vas! Dokaži da si svima da si sljedeći millionare! Uputstvo: Nakon berba vaš slučaj, izaberite šest preostalih 25 slučajeva da bi se otkrilo, jednu po jednu. Te htijenje motorizirati se "telefonski poziv" od bankara koji daje ponudu da kupi Contestant slučaju za određeni iznos, na osnovu količine gotovine i dalje u igri.

Voće mjesta Igrati ►

Voće mjesta

5
5 od 10 - 21546 glasova
Igrao
136459
puta

Voće mjesto je zabavna i addicting voće tematske automat igra sa 3 moda igranja. Game načini uključuju vrijeme čekanja suđenja gdje morate osvojiti što više novca kako možete s početkom u 60 sekundi sa 3 kredita. 3 spinove Mode gdje imate samo 3 spinove osvojiti što više novca kako možete i Freeplay Moda, gdje možete igrati koliko god želite počevši sa 3 kredita.

munja Igrati ►

Munja

4
4 od 10 - 17124 glasova
Igrao
73769
puta

Klikom miša na što je moguće brže kada je munja. Vaše reakcije su brže, više prekrasnih svoju sliku.