Besplatne Igre

Robotski Teritoriji

Igra roboti

Robotski teritoriji

Robotski Teritoriji Ocjena: 5/10

Robotski teritoriji igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Pucanje igra postavljena u robota s budućim osakaćenje sve oko sebe. Uništiti i prevariti sve što se pomiče. Koristite mouseto cilj, kliknite mousebutton pucati, držite i otpustite mousebutton naplate i pucati. Pucaj neprijatelja u zrak kako bi kombo! Igra je CPU-konzumaciju, postavite na nisku kvalitetu ako se pokreće spor.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 51689 puta online. Poredak 274 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 4298 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 51689 puta
Robotski Teritoriji

Akcija, streljaštvo, robot, teritorije,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Robotski Teritoriji za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Roboti flash igra zove Robotski Teritoriji. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Robotski Teritoriji i to se odnosi na Roboti. Naša nova igra Robotski Teritoriji je jedan od najboljih igara Roboti možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Robotski Teritoriji da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Robotski Teritoriji
POVRATAK

Roboti najviše igrao igre

Izradite robot 2 Igrati ►

Izradite robot 2

5
5 od 10 - 41566 glasova
Igrao
308852
puta

Izradite robot iz dosta dijelova ćaknut zatim uzeti screenshot i stavite ga u foto galerija robota, za druge kako bi vidjeli. Budite kreativni, kao što možete sa ovom igrom. Uputstvo: Kliknite i povucite dijelom u radionici i koristite gore-dolje strelice na ljestvici i lijeve i desne tipke sa strelicama da biste ga rotirati. Kada ste zadovoljni sa svojim robot uzeti screenshot ga i stavi ga u robot galerija.

obrana robot Igrati ►

Obrana robot

5
5 od 10 - 7032 glasova
Igrao
83854
puta

Vi ste divovski robot, i morate pucati napada sve što vas. Postoje mnoge nadogradnje i mnoge moguće setove za korištenje. Play kroz svih 10 nivoa. Upute: Koristite tipke sa strelicama za pomicanje. Koristite miša za cilj, i držite tipku miša da puca. Tu su i pribor koje možete koristiti. Pritisnite Escape tijekom igre da biste vidjeli informacije o svakoj od setove i nadograđuje.

Izgradnja robot Igrati ►

Izgradnja robot

6
6 od 10 - 4138 glasova
Igrao
48616
puta

Pronađite i odgovaraju parovima i graditi robote u ovom pametan puzzle game! Upute: Koristite miša kliknite stvari. To je veoma jednostavna. :)