ALT DE LA IMAGEN

Ubodne od Simpsoni Obitelji

Igra Simpsoni

Ubodne od Simpsoni Obitelji

Ubodne od Simpsoni Obitelji Ocjena: 5/10

UBODNE OD SIMPSONI OBITELJI IGRA

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Uživajte u izradi ove smiješne Ubodne od Simpsoni obitelji. Da biste dovršili Ubodne, morate kliknuti i povucite komada da im stane. Simpsoni obitelj je obitelj izmišljenih likova u seriji crtića "Simpsoni".

Puta igrano:

Ova igra je igrao 29542 puta online. Poredak 699 od Najbolja Igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 1786 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 29542 puta
Ubodne od Simpsoni Obitelji

kompletna Ubodne, Ubodne fiktivnih likova, crtane filmove,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Ubodne od Simpsoni Obitelji za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Simpsoni flash igra zove Ubodne od Simpsoni Obitelji. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Ubodne od Simpsoni Obitelji i to se odnosi na Simpsoni. Naša nova igra Ubodne od Simpsoni Obitelji je jedan od najboljih igara Simpsoni možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Ubodne od Simpsoni Obitelji da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Ubodne od Simpsoni Obitelji
POVRATAK

Simpsoni najviše igrao igre

Želite li biti milijunaš? Simpsons izdanje Igrati ►
6
6 od 10 - 13864 glasova
Igrao
266908
puta

Verzija za televizijski program koji će testirati Vaše znanje o televizijskih serija Simpsons, idete moleći pitanja o seriji i moram ići reagirati kako bi se postigla osvojiti milijun, a vi ćete biti milijunaš.

Homer i Flanders Igrati ►
5
5 od 10 - 9878 glasova
Igrao
177956
puta

Igra u kojoj ste Homer Simpson, vaš zadatak je da prekinete Flanders obitelji paljbe, ali bez štete drugim ljudima. Proći ćete s više razina teško, jer sve komponente od Flanders obitelj se kreće brže.

Interaktivna doma Simpsons Igrati ►
5
5 od 10 - 8907 glasova
Igrao
127182
puta

Otkrij sve ono što možete učiniti u ovoj kući, imate potpun popis stvari koje treba napraviti, ali istražuje, postoje skrivene tajne. Uživajte u kući Simpsons na vašem računalu.