Besplatne Igre

Slagalice obitelji Simpson na kauč

Igra Simpsoni

Slagalice obitelji Simpson na kauč

Slagalice obitelji Simpson na kauč Ocjena: 5/10

Slagalice obitelji Simpson na kauč igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Svi članovi obitelji Simpson: Homer, Bart, Maggie, Lisa i Marge sjedi na kauču u svojoj dnevnoj sobi u crtane serije. Uživajte u izradu ovog zabavan slagalice svih članova obitelji Simpson kod kuće. Za dovršetak puzzle, morate kliknuti i povucite komada stane ih zajedno opet formirati sliku. Obitelj Simpson je obitelj fiktivnih likova iz animirane serije Simpsoni. Jedna od najpoznatijih serija crtani film svih vremena.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 32103 puta online. Poredak 491 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 3596 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 32103 puta
Slagalice obitelji Simpson na kauč

Aktivnosti za cijelu obitelj u kojoj morate dovršiti slagalicu. U prizoru iz animiranog serijala. U puzzle izmišljeni likovi pojavljuju se svi članovi obitelji sjedi na kauču u svojoj dnevnoj sobi. Svi članovi obitelji su se promijenila tijela.Čelnik svaki od likova je u tijelu drugoga. Promjena glavama između njih. Dijete ima tijelo oca. Kći ima tijelo majke. Oni su napravili trgovinu.

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Slagalice obitelji Simpson na kauč za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Simpsoni flash igra zove Slagalice obitelji Simpson na kauč. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Slagalice obitelji Simpson na kauč i to se odnosi na Simpsoni. Naša nova igra Slagalice obitelji Simpson na kauč je jedan od najboljih igara Simpsoni možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Slagalice obitelji Simpson na kauč da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Slagalice obitelji Simpson na kauč
POVRATAK

Simpsoni najviše igrao igre

Želite li biti milijunaš? Simpsons izdanje Igrati ►

Želite li biti milijunaš? Simpsons izdanje

6
6 od 10 - 27806 glasova
Igrao
271289
puta

Verzija za televizijski program koji će testirati Vaše znanje o televizijskih serija Simpsons, idete moleći pitanja o seriji i moram ići reagirati kako bi se postigla osvojiti milijun, a vi ćete biti milijunaš.

Homer i Flanders Igrati ►

Homer i Flanders

5
5 od 10 - 19820 glasova
Igrao
181596
puta

Igra u kojoj ste Homer Simpson, vaš zadatak je da prekinete Flanders obitelji paljbe, ali bez štete drugim ljudima. Proći ćete s više razina teško, jer sve komponente od Flanders obitelj se kreće brže.

Interaktivna doma Simpsons Igrati ►

Interaktivna doma Simpsons

5
5 od 10 - 17986 glasova
Igrao
131371
puta

Otkrij sve ono što možete učiniti u ovoj kući, imate potpun popis stvari koje treba napraviti, ali istražuje, postoje skrivene tajne. Uživajte u kući Simpsons na vašem računalu.