Besplatne Igre

Vampir i Vukodlak

Igra Sumrak

Vampir i Vukodlak

Vampir i Vukodlak Ocjena: 5/10

Vampir i Vukodlak igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri morate ravnati vampir Edward Cullen, a vukodlak Jacob Blacks. Oba su likovi u književnom i kinematografskih saga "Sumrak". Morate kliknuti ikone koje se pojavljuju u lijevom dijelu to dotjerati Edward Cullen, a desnom dijelu to dotjerati Jakovu Blacks.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 310066 puta online. Poredak 19 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 28850 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 310066 puta
Vampir i Vukodlak

Sumrak, vampir, vukodlak,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Vampir i Vukodlak za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Sumrak flash igra zove Vampir i Vukodlak. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Vampir i Vukodlak i to se odnosi na Sumrak. Naša nova igra Vampir i Vukodlak je jedan od najboljih igara Sumrak možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Vampir i Vukodlak da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Vampir i Vukodlak
POVRATAK

Sumrak najviše igrao igre

Poljupci i Edward Cullen i Bella Swan Igrati ►

Poljupci i Edward Cullen i Bella Swan

4
4 od 10 - 7402 glasova
Igrao
79126
puta

U ovoj igri, morate napraviti da Edward Cullen i Bella Swan daju strastvene poljupce, izbjegavajući da je Jacob Black ih vidi. Sumraka je književna saga je napisao Stephenie Meyer i ove književne sage je danas adaptiran u kino. Protagonist serije Sumrak Bella Swan, Edward Cullen, a Jacob Black. Morate kliknuti mišem na siluetu Edward Cullen i Bella Swan na oba daju strastvene poljupce.

Edward i Bella: zajednički život Igrati ►

Edward i Bella: zajednički život

4
4 od 10 - 9586 glasova
Igrao
77427
puta

Edward i Bella živjeti zajedno i ići zajedno na svim događanjima. Pomoću miša, morate dotjerati ih za bilo koji događaj: dana u školi, odlazak u kino, institut stranka ili drugi događaj

Šminka Edward Cullen i Bella Swam Igrati ►

Šminka Edward Cullen i Bella Swam

6
6 od 10 - 5146 glasova
Igrao
54766
puta

U ovoj igri morate ravnati, češlja i šminka protagonisti Sumrak. Da bi se te aktivnosti, morate kliknuti ikone koje se pojavljuju u desnom dijelu zaslona i odaberite odjeću koja vam se sviđa više ona.