Besplatne Igre

Genije za geografiju

Igra zemljopis

Genije za geografiju

Genije za geografiju Ocjena: 6/10

Genije za geografiju igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Mi ćemo od vas tražiti nasumce dvadeset pitanja o geopolitičke teme. Dobivate jedan bod za točan odgovor. Ako ste odgovorili brže, da ćete dobiti više bodova za svako pitanje. Play često! Pitanja koja se ažurira svakog tjedna s novim izazovima za vas. Uputstvo: Point i kliknite ili koristiti tipke A, B, C i D birati među 4 moguća odgovora. Odgovor što je brže možete kako bi se značajan bonus bodova.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 49337 puta online. Poredak 293 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 6.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Ocjena se temelji na 5632 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 49337 puta
Genije za geografiju

Genije za geografiju, zemljopisa, politike, trivijalnost, pitanja i odgovora, ažurira se svaki tjedan nova pitanja,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Genije za geografiju za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Zemljopis flash igra zove Genije za geografiju. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Genije za geografiju i to se odnosi na Zemljopis. Naša nova igra Genije za geografiju je jedan od najboljih igara Zemljopis možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Genije za geografiju da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Genije za geografiju
POVRATAK

Zemljopis najviše igrao igre

Znanje za geografiju Igrati ►

Znanje za geografiju

6
6 od 10 - 11366 glasova
Igrao
172029
puta

Znate li gdje su sve zemlje u svijetu? Tako i ova igra će vas znati. Igra ima dva dijela: - Praksa da bi saznali - Natječaj za igru Možete odabrati želite kontinenta igrati i na taj kontinent, morate pronaći sve zemlje koje su predložene. Sretno

Kapital u Svijetu Igrati ►

Kapital u svijetu

6
6 od 10 - 9398 glasova
Igrao
128499
puta

U ovoj igri geografije, morate odgovoriti na pitanja koja vam računalo kaže. Dobivate 75 bodova ako pogodite odgovor i gubite 50 bodova, ako ne uspije. Vi izgubiti utakmicu ako ne uspiju 6 puta. Morate kliknuti odgovor, da li mislite da je ispravna, s mišem. Ova igra je zemljopisni verziju \"Tko želi biti milijunaš?\".

pronaći grad Igrati ►

Pronaći grad

6
6 od 10 - 6294 glasova
Igrao
112575
puta

Koliko znaš Svjetskog geografiju? U ovom zanimljivu igru možete dokazati svoje vještine i zemljopisa. Morat ćete odgovor na to predujam testiranje nivoa. Morat ćete pronaći grad koji igra vam. U Londonu, Zagrebu, ili u Kampala Uganda ... igra će vam dati bodove ovisno o tome koliko ste bliski dolje u karti. To je zabavna igra sa puno za naučiti zemljopis.