Besplatne Igre

Geo potraga u Indiji

Igra zemljopis

Geo potraga u indiji

Geo potraga u Indiji Ocjena: 5/10

Geo potraga u indiji igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Biste li mogli smjestiti svih država u Indiji? Sa ova igra će vam to znam. Pokažite svoje znanje o zemljopisu i naučiti ono što ne znam. Vrlo obrazovne igre, tako da svatko može naučiti.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 7868 puta online. Poredak 1684 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 524 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 7868 puta
Geo potraga u Indiji

Republika Indija, države, teritorije unije, zemljopis, karte, Indija, edukacija, djeca, učenje,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Geo potraga u Indiji za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Zemljopis flash igra zove Geo potraga u Indiji. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Geo potraga u Indiji i to se odnosi na Zemljopis. Naša nova igra Geo potraga u Indiji je jedan od najboljih igara Zemljopis možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Geo potraga u Indiji da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Geo potraga u Indiji
POVRATAK

Zemljopis najviše igrao igre

Znanje za geografiju Igrati ►

Znanje za geografiju

6
6 od 10 - 11366 glasova
Igrao
172040
puta

Znate li gdje su sve zemlje u svijetu? Tako i ova igra će vas znati. Igra ima dva dijela: - Praksa da bi saznali - Natječaj za igru Možete odabrati želite kontinenta igrati i na taj kontinent, morate pronaći sve zemlje koje su predložene. Sretno

Kapital u Svijetu Igrati ►

Kapital u svijetu

6
6 od 10 - 9398 glasova
Igrao
128527
puta

U ovoj igri geografije, morate odgovoriti na pitanja koja vam računalo kaže. Dobivate 75 bodova ako pogodite odgovor i gubite 50 bodova, ako ne uspije. Vi izgubiti utakmicu ako ne uspiju 6 puta. Morate kliknuti odgovor, da li mislite da je ispravna, s mišem. Ova igra je zemljopisni verziju \"Tko želi biti milijunaš?\".

pronaći grad Igrati ►

Pronaći grad

6
6 od 10 - 6294 glasova
Igrao
112581
puta

Koliko znaš Svjetskog geografiju? U ovom zanimljivu igru možete dokazati svoje vještine i zemljopisa. Morat ćete odgovor na to predujam testiranje nivoa. Morat ćete pronaći grad koji igra vam. U Londonu, Zagrebu, ili u Kampala Uganda ... igra će vam dati bodove ovisno o tome koliko ste bliski dolje u karti. To je zabavna igra sa puno za naučiti zemljopis.