Besplatne Igre

Zemljopisni Vješala

Igra zemljopis

Zemljopisni vješala

Zemljopisni Vješala Ocjena: 5/10

Zemljopisni vješala igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

U ovoj igri geografije, morate pogoditi zemlju. Vi pulsa slova sa lijevi gumb miša. Ako pismo je pronađeno u riječi, to brzo će se pojaviti, a ako pismo ne pronađe, to će se pojaviti krv u tijelo djeteta. Krvnik je igra u kojoj igrač misli riječi, piše pruge koji predstavljaju riječi i ostatak igrači moraju pogoditi riječ.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 55081 puta online. Poredak 245 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 5678 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 55081 puta
Zemljopisni Vješala

zemljopis, zemlje, Krvnik,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Zemljopisni Vješala za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Zemljopis flash igra zove Zemljopisni Vješala. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Zemljopisni Vješala i to se odnosi na Zemljopis. Naša nova igra Zemljopisni Vješala je jedan od najboljih igara Zemljopis možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Zemljopisni Vješala da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Zemljopisni Vješala
POVRATAK

Zemljopis najviše igrao igre

Znanje za geografiju Igrati ►

Znanje za geografiju

6
6 od 10 - 11366 glasova
Igrao
172016
puta

Znate li gdje su sve zemlje u svijetu? Tako i ova igra će vas znati. Igra ima dva dijela: - Praksa da bi saznali - Natječaj za igru Možete odabrati želite kontinenta igrati i na taj kontinent, morate pronaći sve zemlje koje su predložene. Sretno

Kapital u Svijetu Igrati ►

Kapital u svijetu

6
6 od 10 - 9398 glasova
Igrao
128484
puta

U ovoj igri geografije, morate odgovoriti na pitanja koja vam računalo kaže. Dobivate 75 bodova ako pogodite odgovor i gubite 50 bodova, ako ne uspije. Vi izgubiti utakmicu ako ne uspiju 6 puta. Morate kliknuti odgovor, da li mislite da je ispravna, s mišem. Ova igra je zemljopisni verziju \"Tko želi biti milijunaš?\".

pronaći grad Igrati ►

Pronaći grad

6
6 od 10 - 6292 glasova
Igrao
112564
puta

Koliko znaš Svjetskog geografiju? U ovom zanimljivu igru možete dokazati svoje vještine i zemljopisa. Morat ćete odgovor na to predujam testiranje nivoa. Morat ćete pronaći grad koji igra vam. U Londonu, Zagrebu, ili u Kampala Uganda ... igra će vam dati bodove ovisno o tome koliko ste bliski dolje u karti. To je zabavna igra sa puno za naučiti zemljopis.