Besplatne Igre

Roachilicious

Igra Životinje

Roachilicious

Roachilicious Ocjena: 5/10

Roachilicious igra

Dali ti se sviđa? Samo kliknite na njega!
Postaviti
Glasajte!
Pin It!
Delicious
Opis:

La Cucaracha (miss bubašvaba) je jako gladna, trebate pomoći joj da nađe hranu. Mind otrov slijeva po kući vlasnika da ubijaju roaches, ako La Cucaracha jede otrov kapi ona će umrijeti. Feed je žutoperka! Koristite miš da kazzu bubašvaba Gdje ići da dobiju hranu. Pokušajte to učiniti što je moguće brže i izbjegavajte otrovne hrane. Sakupiti zelenoj kapi da povećate odbrojavanje vrijeme.

Puta igrano:

Ova igra je igrao 12696 puta online. Poredak 1093 od najbolja igrica.

Ocjena

Mi smo željeli znati što igrači misle o svakoj igri. Ova igra ima ocjenu drugih igrača 5.

Ocijenite ovu igru

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocjena se temelji na 712 mišljenjima korisnika

IGRATI
Igrao 12696 puta
Roachilicious

crvenperka, stočne hrane, jela, otrova,

Što je to igra o? Ovo je slobodna igra zove Roachilicious za svoj preglednik bez potrebe za preuzimanje ili instalirati ništa, to je potpuno pouzdan. Na ovim stranicama ćete moći igrati besplatno ovo Životinje flash igra zove Roachilicious. I zapamtite ovo je slobodna igra zove Roachilicious i to se odnosi na Životinje. Naša nova igra Roachilicious je jedan od najboljih igara Životinje možete pronaći i možete ga dijeliti sa svojim prijateljima i kontaktima na društvenim mrežama. Ovo je online igra i video igra zove Roachilicious da vas pozivamo da igraju, uživati ​​i učiti o tome, kao i da sudjeluju u komentarima i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Roachilicious
POVRATAK

Životinje najviše igrao igre

Charlie je patka Igrati ►

Charlie je patka

6
6 od 10 - 25306 glasova
Igrao
197196
puta

Upute: Pokušajte doći do kraja svake razine, prikupljanje novca i dijamanata. Morate prijeći sve prepreke. Skakanje na neprijatelja ubiti. Platforma igra koja ima slatka patka po imenu Charlie. Trčanje i skakati kroz razine, zgrabite oružje i pokušati preživjeti. Morate ići u šumu, gdje životinje moraju loviti i napada vas kao žabe ili pčela. Pokušajte druge životinje ne dirati i doći do dna zaslona. Prikupiti sve nagrade možete u svakoj razini. Mario-styl ...

Bik krava Igrati ►

Bik krava

4
4 od 10 - 8368 glasova
Igrao
129948
puta

Životinja po svom izboru (krava ili bik) natječe protiv drugih u kruh jeli konkurencije. Pomozite svom Contestant osvojiti klikom kao brz kao možete na lijevu tipku vašeg miša ...

sićuušni piranha Igrati ►

Sićuušni piranha

6
6 od 10 - 8062 glasova
Igrao
73990
puta

Vi ste sićuušni piranha, ali ne predugo! Vaš cilj je da pliva okolo i jesti onoliko malo riba kako bi se na kraju preraste u ogroman piranha. Budite oprezni da ne dobijete uhvaćen od strane veće ribe, jer neće imati problema u prehranom vas. Sretno!