Besplatne Igre

Najbolje igre

U 10 igre najviše igrao

Najviše igrao igre na internetu

Najbolja Igrica na Internetu koji su najviše igrao igre stvoriti Top besplatne igre na internetu. To je ljestvica od najboljih igara na internetu, igre koje su igrali više puta. Naša web stranica je mreža prisutna je na cijelom svijetu, a to je tisuće posjetitelja i sudionika svaki dan, tako da smo stvorili našu vrh sa stvarnim podacima. Ovdje su najpopularniji sadržaji i one koje su više ljudi instaliran na svojim računalima, jer su naši sadržaji su besplatni, a pogodan je za sve Windows operativnog sustava računala, koji su zapravo najčešće one. Sudjelovati u ovom poretku sa svojim igrama i svojim glasovima, i ocjena i dijeljenje igara na društvenim mrežama.

Najbolja igrica

Najviše igrao igru na internetu je:

Postaviti
Glasajte!
Udio!
Delicious
Tradicionalna pasijans Igrati ►

(Solitaire)

87570 vremena igrao !
3

Ovaj besplatni online igra donosi tradicionalni pasijans na računalu.Single-player igre. Imate nekoliko hrpe karata s licem prema gore karticu vidjeli. Morate staviti karte u prva četiri pilota, koji su odijela na palubi. Morate početi s jedne i rade se u uzlaznom redoslijedu s brojevima od kartica vrijednosti, završiti s karticom kralja.Cilj igre je da se mjesto sve kartice iz igre u vrhu hrpe. Ako vam ponestane karata na zaslonu da pobijedi u igri. A sigurni da ćete se zabaviti samo malo.

5 loptice u redu Igrati ►

(Loptice)

385337 vremena igrao !
6

U ovoj igri postoje kugle različitih boja, a vi ste za pomicanje loptice tako da se 5 ili više kuglica iste boje u su povezani u ravne linije, tako da će kuglica biti razoren. Linije mogu biti vodoravne, okomite ili dijagonalno. Nakon svakog potez, novi će se formirati loptice. izgubit ćete igru ako je cijela zajednica je ispunjeno kuglice.

Loptice od boja Igrati ►

(Božićne)

1197352 vremena igrao !
5

Božić igra u kojoj morate uništiti skupinu kuglica iste boje božićnog drvca su podjednako. Veća skupina, više bodova bodova sa svojim uništenja, ako se dovoljno bodova što je proveo na sljedeću razinu. Morate ukloniti skupine kugli s iste boje i na taj način da se kugle pada. Cilj je pokušati eliminirati sve kugle koje imate na zaslonu za prelazak na sljedeću razinu. Pokušajte da skupine su tako velika kao moguće zaraditi više bodova sa svakog pokreta.

Pasijans Igrati ►

(Solitaire)

40661 vremena igrao !
3

Ovaj besplatni online igra pasijans donosi život natrag na računalo. Ubiti one puta mrtvi, uzeti Solitaire igru i zabavljati se. Morate staviti karte u redu. Morate početi s asova, zatim dva, tri i tako dalje. Stavite sve brojeve u redu i završava s likovima iz špil karata.Igra sortiranje slova po brojevima. Kartice ste već puno i moram ići uklanjanja kartice ići vidjeti kartice koje su vam potrebne.Igra pasijans kartice da se igra samo na računalo preko Interneta.

Majstor u biljaru Igrati ►

(Biljar)

253323 vremena igrao !
5

Ako želite odigrati partiju biljara, u ovoj online igri možete igrati popularnu 8 lopta igra.Način igranja ove videoigara je vrlo vjerna stvarnosti.Cilj je da se u rupama sve kugle iste vrste, a na kraju u džep 8 loptu u rupu nasuprot posljednjeg loptu koja je dobio. Kako igrati biljar, odaberite bijelu loptu s lijeve tipke miša i stavite ga na pravo mjesto za šut. Pomakni miša za cilj, držite lijevu tipku i pustite da udariti loptu sa željenim snagu. Ako vam je cilj i možda doći do napraviti neki Carom i staviti nekoliko lopti u istom kadru.

Crash team racing Igrati ►

(Auto Utrke)

52538 vremena igrao !
7

Sjajno na liniji Crash Bandicoot igri, s flash verziji popularnog Crash Team Racing, igre PlayStation videa iz godine 1999. Sada možete uživati ​​u ludoj utrke s Crash Bandicoot i njegovim prijateljima. Vi samo morate koristiti tipke sa strelicama za pogon vaš go-kart najbolje što možeš i doći na prvo mjesto, osvojivši svoje protivnike. Ako vam se sviđa motora i automobila, preporučamo web stranicu: Najam Automobila za najbolje automobile s povoljnim cijenama.

Emulator klavir online Igrati ►

(Muzika)

206579 vremena igrao !
3

Simulator svirati klavir online koji vam omogućuje da igraju tipke sa samo dodirom pismu tipke na tipkovnici i dotaknuti joj zvuče kao pravi klavir. Besplatni emulator svirati klavir na računalu sa stvarnim piano zvuk. Možete koristiti tipke na tipkovnici ili pritisnite lijevu tipku miša na virtualnim tipkama i glazbene note stvarno zvuka. Koristite ovu igru ​​vježbati s glazbene note, note i igrati sve što želite glazbu. Zabava i obrazovanje u jednoj aktivnosti.

Poljubi dadilja Igrati ►

(Dadilja)

80539 vremena igrao !
6

U ovoj besplatnoj na liniji igri ste tinejdžer. Morat ćete doći do poljubi dadilju. Kliknite za svim mogućim elementima scene i napravio reakcije kombo za stvari dogoditi.

Svirati klavir Igrati ►

(Muzika)

141884 vremena igrao !
3

U ovoj igri glazbi, morate igrati klavir skladati rock melodiju. Kako igrati glasovir, od vas će puls lijevi gumb miša preko ključ i za promjenu drugih ključnih glasovira, pomičete miša.

Tetris boje loptice Igrati ►

(Loptice)

289552 vremena igrao !
4

Ova igra je kao Tetris, ali s kuglicama boje. Svaki put, 3 loptice će se pojaviti, a možete rotirati kugle ili premjestiti prije ispuštajući ih u grupu da ih hrpa. Kada 4 ili više kuglica iste boje u su povezani, kugle će biti uništena. Kada je loptica postala nestabilna, oni će svitak dolje, tako da stavove kugle teško predvidjeti i igra je više izazovan. Pomoću lijeve i desne tipke sa strelicama za pomicanje loptice padaju, koristite strelice gore i dolje da ih rotirati, a zatim pritisnite razmaknicu da kap pada kuglice.